Datum: 
07.10.2017 - 09:45 to 18:00
Locatie: 
FaBeR, KU Leuven, Gebouw De Nayer, Aula, Tervuursevest 101, 3001 Heverlee

Graag nodigen wij u uit op de studiedag van de afdeling Neuromotorische revalidatie van de KU Leuven en het UZ Leuven, die zal plaatsvinden op zaterdag 7 oktober 2017. De studiedag richt zich dit jaar op het thema balans.

Net zoals tijdens de vorige edities worden in de voormiddag boeiende lezingen omtrent dit thema verzorgd. Dit jaar komen nationale en internationale experten spreken omtrent (balans)aanpassingen tijdens het gaan, effectiviteit van oefentherapie in de chronische fase post CVA en onderzoek naar diagonale gewichtsverplaatsingen in zit en stand na beroerte. In de namiddag is er de keuze uit meer praktijkgerichte seminaria die in kleinere groepen gegeven worden en waar praktische aspecten kunnen ingeoefend worden met betrekking tot Tai Chi, plyometrie, high level balans, van lig naar zit, effectiviteit van zitbalanstraining en (balans)aanpassingen tijdens het gaan.

In de bijlage vindt u een overzicht van het programma met alle nodige info. Inschrijven kan enkel online en is mogelijk vanaf augustus.

Wij hopen u van harte op deze studiedag te verwelkomen!

Met vriendelijke groeten, Lotte Cuypers, Onderwijsassistente Neuromotorische revalidatie

Tervuursevest 101 bus 1501, 3001 Heverlee
Lokaal 01.14 Gebouw De Nayer

Lotte.cuypers@kuleuven.be