Datum: 
23.05.2017 - 20:00 to 22:00
Locatie: 
Zalen 1 & 2 CC de Kruisboog - Sint-Jorisplein 20, 3300 Tienen

Reeds geruime tijd hebben de psychologen uit de regio Tienen en Zuid-Oost Hageland zich verenigd. We reflecteerden over de meerwaarde van een beroepsgroep in het bestaande netwerk van de geestelijke gezondheidszorg.
Wij stelden vast dat er een grote nood is tot nauwere samenwerking tussen de psychologen onderling en de verschillende beroepsgroepen in de regio.

Dit heeft geleid tot het formele ontstaan van PsyZOH vzw: Psychologenkring Zuid-Oost Hageland vzw!

We willen een goed overlegplatform uitbouwen tussen de verschillende hulpverleners om te komen tot informatie uitwisseling, het delen van kennis en het organiseren van kwalitatieve samenwerkings- en netwerkmomenten.

We vinden het belangrijk om dit alles in een fijne sfeer te realiseren. Daarom nodigen wij jullie graag uit op onze officiële publieksvoorstelling in CC de Kruisboog op dinsdag 23 mei 2017 om 20u.
Bij deze gelegenheid stellen wij onze werking, het logo en de website voor. Daarnaast voorzien we graag tijd en ruimte om elkaar beter te leren kennen. Tot slot willen we eveneens brainstormen over mogelijke samenwerkingen en activiteiten in de toekomst!

Voor meer informatie kan u terecht op onze website, onze facebookpagina of kan u mailen naar info@psyzoh.be .

Inschrijven via mail vòòr 1 mei 2017.

www.pqyzoh.be